Новости и Соопштенија

Обука за студентите на МИТ Универзитет

 
 
Picture of Admin User
Обука за студентите на МИТ Универзитет
by Admin User - Friday, 22 March 2013, 2:11 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека во сабота, 30.03.2013 година, со почеток во 10:00, во амфитеататорт при МИТ Универзитет ќе се одржи обука на тема: Спречување на BURNOUT - Напредно справување со конфликти. Главен предавач ќе биде Јове Хаџиески - дипломиран психолог / психотерапевт / гешталт терапевт.
Целта на оваа обука е:
  • Зголемување на емоционалната интелигенција
  • Тренирање на емпатија
  • Трансформирање на конфликт во соработка
Овде може да го видете агендата на обуката. Обуката е прилагодена за секоја индивидуа, а за студентите на МИТ Универзитет е бесплатна.

МИТ Универзитет