Новости и Соопштенија

Сметководство

 
 
Picture of Дарко Данилоски
Сметководство
by Дарко Данилоски - Monday, 20 February 2012, 4:24 PM
 
Почитувани студенти:

Ве известуваме дека на ден 23,02,2012 среда во 12.00 часот ќе се одржи испитот по сметководство.