Новости и Соопштенија

Распоред за прва колоквиумска недела во летниот семестар од академската 2016/2017 година

 
 
Слика од Невена Цонева
Распоред за прва колоквиумска недела во летниот семестар од академската 2016/2017 година
од Невена Цонева - понеделник, април 3 2017, 1:56
 
Почитувани студенти,

Распоредот за првата колоквиумска недела во летниот семестар од академската 2016/2017 година е следниот:


Ви посакуваме успешна колоквиумска недела.

МИТ Универзитет