Новости и Соопштенија

Известување за школарина (ажурирано)

 
 
Picture of Admin User
Известување за школарина (ажурирано)
by Admin User - Wednesday, 18 March 2009, 2:04 PM
 
Почитувани,

Се известуваат сите студенти запишани на МИТ Универзитетот кои имаат заостанати и неплатени финансиски трошоци за школарина, да извршат уплата најдоцна до 31.03.2009 година.

Доколку студентите не го измират долгот до 31.03.2009, нема да им се дозволи заверување на пријавите за испити и полагање на истите.

Студентска служба