Новости и Соопштенија

ПСИХОЛОГИЈА - распоред на часови зимски семестар 2020/2021 година

 
 
Picture of Елеонора А.
ПСИХОЛОГИЈА - распоред на часови зимски семестар 2020/2021 година
by Елеонора А. - Monday, 26 October 2020, 2:41 PM
 


Почитувани студенти,

Распоредот за зимски семестар на факултетот за Психологија за академската 2020/2021 година при МИТ Универзитет, можете да го погледнете ОВДЕ