Новости и Соопштенија

Известување за студентите од прва година

 
 
Слика од Невена Цонева
Известување за студентите од прва година
од Невена Цонева - четврток, октомври 26 2017, 1:21
 

Почитувани,

Обуките за користење на системот за електронско учење на МИТ Универзитет за студентите од прва година ќе се одржат според следниот распоред:

  • Факултет за архитектура, Факултет за правни науки, меѓународни односи и диполматија и Факултет за психологија: Понеделник, 30.10.2017 год., 12:45, Предавална 4, објект City Gallery
  • Факултет за менаџмент, Факултет за менаџмент на еколошки ресурси и Факултет за безбедносни науки: Вторник, 31.10.2017 год., 13:00, Лабораторија 1, објект Аеродром

Корисничките имиња и лозинки за пристап на системот за електронско учење ќе бидат поделени за време на обуките. 

Со почит,

МИТ Универзитет