Новости и Соопштенија

Распоред на часови за 2 семестар, 2008

 
 
Picture of Кристијан Такашманов
Распоред на часови за 2 семестар, 2008
by Кристијан Такашманов - Friday, 22 February 2008, 4:44 PM
 
Распоред - Информациски технологии - 2 семестар
Распоред - Менаџмент - 2 семестар

За да го видите распоредот ви е потребен Adobe Reader кој можете да го симнете од тука