Новости и Соопштенија

Известување за експертско предавање на Факултетот за менаџмент на еколошки ресурси

 
 
Picture of Admin User
Известување за експертско предавање на Факултетот за менаџмент на еколошки ресурси
by Admin User - Thursday, 21 May 2015, 9:25 AM
 
Почитувани,

Ве известуваме дека во вторник, 27.05.2015 година, со почеток во 12:00 часот, во предавална Б ќе се одржи експертско предавање од дипл.инж. Ирена Јовановска, магистрант на Department of Biology, Faculty of Science, Lund University, Sweden, еден од топ 100 рангирани универзитети на тема „Мониторинг и конзервација на Basidiomycota и Ascomycota на островот Голем Град“.
Предавањето е отворено за сите заинтересирани, а задолжително за студентите на Факултетот за менаџмент на еколошки ресурси.

Со почит,
Факултет за менаџмент на еколошки ресурси