Новости и Соопштенија

Седница на Сенат

 
 
Picture of Admin User
Седница на Сенат
by Admin User - Wednesday, 20 January 2010, 1:31 PM
 
Почитувани професори и асистенти,

Ве известуваме дека утре, 21.10.2010 год со почеток во 12:15 часот, ќе се одржи седница на Сенатот при МИТ Универзитет, во просториите на Амфитеатарот. Ве замолуваме за ваше присуство

Со почит,
МИТ Универзитет