Новости и Соопштенија

Промени во распоредот за 2 семестар на Факултетот за Менаџмент

 
 
Picture of Кристијан Такашманов
Промени во распоредот за 2 семестар на Факултетот за Менаџмент
by Кристијан Такашманов - Friday, 22 February 2008, 4:46 PM
 
Променетиот распоред (кликни тука)