Новости и Соопштенија

Известување за ненавремена уплата

 
 
Picture of Admin User
Известување за ненавремена уплата
by Admin User - Monday, 17 November 2014, 1:39 PM
 
Почитувани студенти,

Се известуваат сите оние кои немаат извршено уплата за втора рата за академската 2014/2015 година најдоцна до 19.11.2014г., дека за истите ќе се превземат санкции согласно склучените договори за студирање.

Ве молиме во најбрз можен рок да го извршите своето задолжение кон МИТ Универзитет, во спротивно нема да се дозволи полагање на колоквиуми и испити.

Студентска служба
МИТ Универзитет