Новости и Соопштенија

Термин за консултации и земање оцени кај вон.проф. д-р Роза Крстеска

 
 
Слика од Невена Цонева
Термин за консултации и земање оцени кај вон.проф. д-р Роза Крстеска
од Невена Цонева - понеделник, јуни 25 2018, 4:57
 

Почитувани,

Се известуваат сите студенти од Факултет за психологија дека во вторник, 26.6.2018 година, во 12:00, во Објект Центар (City Gallery) ќе се одржат консултации, увид и земање оцени по сите предмети кај вон. проф. д-р Роза Крстеска. Резултатите може да ги погледнете овде.

Факултет за психологија