Новости и Соопштенија

Обука за користење на информациските системи на МИТ Универзитет

 
 
Picture of Васе Тушевски
Обука за користење на информациските системи на МИТ Универзитет
by Васе Тушевски - Thursday, 14 October 2010, 12:57 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известувам дека во вторник, 19.10.2010 година, во термин од 17:00 до 18:00 часот, во Амфитеатарот на МИТ Универзитет ќе се одржи Обука за користење на информациските системи на МИТ Универзитет. После обуката, на секој студент ќе му бидат доделени единствено корисничко име и лозинка за пристап и користење на системите.

Ве замолувам за Ваше активно присуство и учество,

Васе Тушевски
МИТ Универзитет