Новости и Соопштенија

Известување

 
 
Picture of Невена Цонева
Известување
by Невена Цонева - Tuesday, 27 September 2016, 7:27 PM
 

Почитувани,

Ве известуваме за следниот распоред на активности за студентите од прва година на МИТ Универзитет:

Понеделник, 3.10.2016 година,12 часот (Објект City Gallery - Центар)

- Мотивационен говор

- Запознавање на студентите со професорите и асистентите

 

Вторник, 4.10.2016 година, 12 часот (Објект City Gallery - Центар)

- Обука за користење на Moodle системот 

 

Среда, 5.10.2016 година, 12 часот(Објект City Gallery - Центар)

- Доделување на индекси

- Мала коктел забава


За студентите од втора и трета година наставата започнува во среда, 5.10.2016 година. Распоредот на часовите ќе биде дополнително објавен.