Новости и Соопштенија

Распоред на колоквиумите во втората колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2015/2016 година

 
 
Picture of Невена Цонева
Распоред на колоквиумите во втората колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2015/2016 година
by Невена Цонева - Thursday, 26 May 2016, 11:20 AM
 

Почитувани студенти,

Распоредот на колоквиумите во втората колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2015/2016 година е следниот:


Ви посакуваме успешна колоквиумска недела

МИТ Универзитет