Новости и Соопштенија

Распоред на колоквиуми во прва колоквиумска недела (30.03. - 03.04.2009)

 
 
Picture of Admin User
Распоред на колоквиуми во прва колоквиумска недела (30.03. - 03.04.2009)
by Admin User - Wednesday, 25 March 2009, 1:47 PM
 
Почитувани студенти,

Во прилог на ова соопштение можете да го проследите распоредот на колоквиуми во текот на првата колоквиумска недела во вториот семестар за учебната 2008/2009 година на Факултетот за компјутерски науки и технологии при МИТ Универзитетот. Колоквиумската недела ќе се одржи во периодот од 30.03.2009 до 03.04.2009.

Распоред на колоквиуми на МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии


Наставниот кадар при МИТ Факултетот за компјутерски науки и технологии ви посакува успешна колоквиумска недела.