Новости и Соопштенија

Распоред за Прв колоквиум на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред за Прв колоквиум на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија
by Драгица Трајковска - Sunday, 12 November 2023, 7:05 PM
 

Почитувани студенти,


Во прилог е распоредот за Прв колоквиум на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија во академската 2023/24 година.


Со почит,

МИТ Универзитет