Новости и Соопштенија

Распоред за полагање во јунска сесија, академска 2021-22 година на Факултет за психологија

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред за полагање во јунска сесија, академска 2021-22 година на Факултет за психологија
by Драгица Трајковска - Wednesday, 8 June 2022, 5:07 PM
 

Почитувани студенти,


Во прилог е распоредот за полагање во јунска сесија на Факултет за психологија.


Со почит,

МИТ Универзитет