Новости и Соопштенија

ТРЕТА РАТА ЗА ШКОЛАРИНА / УПИС НА ЛЕТЕН СЕМЕСТАР

 
 
Picture of Елеонора А.
ТРЕТА РАТА ЗА ШКОЛАРИНА / УПИС НА ЛЕТЕН СЕМЕСТАР
by Елеонора А. - Thursday, 4 February 2021, 10:08 PM
 


Почитувани студенти,

Упис на летен семестар за тековната академска 2020/2021 година и уплата на 3та рата за школарина ќе се врши од 08.02.2021 до 12.02.2021 година.

Ве молиме запазете ги предвидените рокови. 

За сите дополнителни информации контактирајте ја студентската служба при МИТ Универзитет - Скопје.

Со почит,

МИТ Универзитет