Новости и Соопштенија

СООПШТЕНИЕ ЗА ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ, МЕЃУНАРОДНИ ОДНОСИ И ДИПЛОМАТИЈА / ФАКУЛТЕТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ

 
 
Picture of Елеонора А.
СООПШТЕНИЕ ЗА ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ, МЕЃУНАРОДНИ ОДНОСИ И ДИПЛОМАТИЈА / ФАКУЛТЕТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ
by Елеонора А. - Friday, 20 November 2020, 10:06 AM
 


Сите студенти, кои имаат потреба да земат оцени во индекс кај професорот Александар Маркоски, од понеделник 23.11.2020 до среда 26.11.2020 , потребно е да ги остават своите индекси на студентски прашања во објектот на МИТ Универзитет - Аеродром, воедно и да пополнат пријави за испит.


МИТ Универзитет