Новости и Соопштенија

АРХИТЕКТУРА - ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА - АКАДЕМСКА 2019/2020 ГОДИНА

 
 
Picture of Елеонора А.
АРХИТЕКТУРА - ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА - АКАДЕМСКА 2019/2020 ГОДИНА
by Елеонора А. - Wednesday, 29 January 2020, 3:31 PM
 


Почитувани студенти,

ОВДЕ можете да го погледнете распоредот за февруарската испитна сесија, 1 циклус на студии на Факултетот за Архитектура.

ОВДЕ можете да го погледнете распоредот за февруарската испитна сесија, 2 циклус на студии на Факултетот за Архитектура.