Новости и Соопштенија

Известување за испитот по предметот Сметководство

 
 
Picture of Admin User
Известување за испитот по предметот Сметководство
by Admin User - Monday, 13 February 2012, 10:44 AM
 
Почитувани,

Се известуваат студентите кои треба да полагаат Сметководство, дека испитот се одложува. Новиот термин за полагање, ќе биде дополнително објавен.

Студентска служба
МИТ Универзитет