Новости и Соопштенија

Известување за експертско предавање на Факултетот за менаџмент на еколошки ресурси

 
 
Picture of Admin User
Известување за експертско предавање на Факултетот за менаџмент на еколошки ресурси
by Admin User - Friday, 27 November 2015, 12:52 PM
 

Почитувани студенти,

На 04.12.2015 година, во 12:00 часот во Амфитеатар 1 (Објект Центар - Сити Галери), Ботио Захаринов, познатиот професор за животна средина на Новиот Бугарски Универзитет од Софија, Република Бугарија, ќе одржи експертско предавање на тема „Менаџирање и мониторинг на животната средина“.
Присуството за студентите на Факултетите за менаџмент на еколошки ресурси, Менаџмент и Менаџмент на туризам е задолжително, а сите останати студенти се добредојдени.

Со почит,
МИТ Факултет за еколошки ресурси