Новости и Соопштенија

Известување за вонредна мартовка испитна сесија

 
 
Picture of Admin User
Известување за вонредна мартовка испитна сесија
by Admin User - Tuesday, 1 March 2011, 11:37 AM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме за следните термини во месец март:
  • Мартовска казнена испитна сесија: 21.03. - 25.03.2011 г.
  • Пријавување на испити: 01.03. - 07.03.2011 г.
Цена на испит (за сите студенти): 1500 денари.
Цена за семинарска (задолжителна за ситестуденти): 500 денари.
Цена на пријава за испит: 50 ден., согласно општите акти на Универзитетот.
Цена на таксени марки: 50 ден./испит на буџетска сметка на РМ.

По истекот на рокот за пријавување испити, студентите ќе може да ги пријават испитите со казна од 600 денари најдоцна до 14.03.2011 г.

Студентска служба
МИТ Универзитет