Новости и Соопштенија

Јавен повик за остварување на правото на субвенциониран студентски оброк за академската 2023_24 година

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Јавен повик за остварување на правото на субвенциониран студентски оброк за академската 2023_24 година
by Драгица Трајковска - Tuesday, 8 August 2023, 11:04 AM
 

Почитувани студенти,

Во прилог Ви го препраќам Јавниот повик за остварување на правото на субвенциониран студентски оброк за академската 2023-24 година што го има испратено Министерство за образование и наука.


Со почит,

МИТ Универзитет