Новости и Соопштенија

Распоред за настава во зимски семестар на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија - трета година 20222-23

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред за настава во зимски семестар на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија - трета година 20222-23
by Драгица Трајковска - Thursday, 13 October 2022, 11:28 AM
 

Почитувани студенти,

 

Во прилог е Распоред на настава за зимски семестар  на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија за 3-та година.


Со почит,

МИТ Универзитет