Новости и Соопштенија

Известување за студентите од насоката Безбедност и финансиска контрола

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентите од насоката Безбедност и финансиска контрола
by Admin User - Thursday, 31 May 2012, 2:38 PM
 
Почитувани,

Се известуваат студентите од втора и трета година од насоката Безбедност и финансиска контрола, дека посетата на Криминалистичкиот Музеј во Идризово ќе се изведе на 07.06.2012 година. Студентите треба да се таму најдоцна до 10:45.
Посетата на одделот за криминалистичка техника ќе се изврши на 08.06.2012 година, при што студентите треба да се таму најдоцна до 10:45.
Задолжително е носење на лична карта.

Со почит,
Александар Дејановски