Новости и Соопштенија

Повторна средба со професорката по англиски јазик, Гордана Лазароска

 
 
Picture of Admin User
Повторна средба со професорката по англиски јазик, Гордана Лазароска
by Admin User - Wednesday, 21 April 2010, 1:41 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека професорката по англиски јазик Гордана Лазароска, ќе дава потписи во четврток, 22.04.2010, од 9 часот.

Студентска служба
МИТ Универзитет