Новости и Соопштенија

Податоци од компјутерска лабораторија

 
 
Picture of Панче Рибарски
Податоци од компјутерска лабораторија
by Панче Рибарски - Monday, 9 June 2008, 11:12 AM
 
Почитувани студенти, поради надградба на системите Ве замолуваме да ги снимите Вашите лични податоци кои ги имате на компјутерите во компјутерската лабораторија.