Новости и Соопштенија

Известување за одржување клиничка настава

 
 
Picture of Admin User
Известување за одржување клиничка настава
by Admin User - Monday, 17 March 2014, 10:39 AM
 
Почитувани,

Се известуваат сите студенти на МИТ Универзитет дека во среда, 19.03.2014 година, со почеток во 11:00, во амфитеатарот при МИТ Универзитет ќе се одржи предавање на тема: Управувањето и квалитетот преку одредбите на ISO стандардите. Предавањето ќе го одржи м-р Митре Арсовски, АРВИК инжинеринг и консалтинг, Скопје.

Вашето присуство е задолжително
МИТ Факултет за менаџмент