Новости и Соопштенија

Известување за одржување предавање на МИТ центарот за квалитет и развој на кариера

 
 
Picture of Admin User
Известување за одржување предавање на МИТ центарот за квалитет и развој на кариера
by Admin User - Friday, 15 November 2013, 1:29 PM
 
Почитувани студенти,

Ве информираме дека во вторник, 19.11.2013, од 10 часот, во предавална 5 во новиот објект на МИТ Универзитет ќе се одржи предавање од Slow food - невладина организација за здрава храна, на тема "Slow food како модел за одржлив систем на храна". Предавач ќе биде Николче Николовски - национален координатор на Slow food Makedonija.
Поканети се сите заинтересирани студенти, а за студентите од Факултетот за менаџмент на еколошки ресурси присуството е задолжително.

За подетални информации обратете се во МИТ Центарот за квалитет и развој на кариера или на mail: career@mit.edu.mk

Ве очекуваме,
МИТ Центар за квалитет и развoј на кариера