Новости и Соопштенија

Известување за студентите кои ќе полагаат кај Доц.д-р Весна Блажевска

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Известување за студентите кои ќе полагаат кај Доц.д-р Весна Блажевска
by Драгица Трајковска - Monday, 5 September 2022, 10:52 AM
 

Почитувани студенти,


Сите студенти кои ќе треба да полагаат испити во септемвриска испитна сесија кај Доц.д-р Весна Блажевска, се одложуваат за 12.09.2022 година во 12 часот.


Со почит,

МИТ Универзитет