Новости и Соопштенија

Договори за студирање

 
 
Picture of Admin User
Договори за студирање
by Admin User - Thursday, 22 January 2009, 2:51 PM
 
Се известуваат студентите запишани на МИТ Универзитетот за академската 2008/2009 година на сите факултети, дека треба да ги потпишат договорите за студирање на студентски прашања.

Студентска служба
на МИТ Универзитет