Новости и Соопштенија

Известување за студентска пракса

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентска пракса
by Admin User - Thursday, 11 August 2011, 3:57 PM
 
Почитувани,

Се известуваат сите студенти од факултетите Менаџмент на еколошки ресурси, Менаџмент на еколошки и рурален туризам и Академијата за гастрономија најдоцна до понеделник, 15.08.2011г.,да извршат уплата на прва рата за задолжителната пракса според договорот и програмата за студирање.

Истите студенти најдоцна до понеделник, 15.08.2011г., да се јават во службата за студентски прашања при МИТ Универзитет, заради евидентирање на патничката листа за организираниот превоз.
Сите студенти во вторник, 16.08.2011г., треба да бидат пред МИТ Универзитет најдоцна до 8:00 часот, каде со обезбеден превоз ќе тргнат на практична обука (пракса).

Секој студент кој нема да ја обави задолжителната пракса нема да може да запише нареден семестар.

Студентска служба
МИТ Универзитет