Новости и Соопштенија

Распоред на предавања за 2-ри семестар на Факултет за Архитектура 2021/2022

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред на предавања за 2-ри семестар на Факултет за Архитектура 2021/2022
by Драгица Трајковска - Monday, 14 February 2022, 10:43 PM
 

Почитувани студенти,

 

Во прилог е распоредот на предавања за 2-ри семестар на Факултет за Архитектура 2021/22 година.

 

Со почит,

МИТ Универзитет