Новости и Соопштенија

Известување за апсолвентска вечер

 
 
Picture of Невена Цонева
Известување за апсолвентска вечер
by Невена Цонева - Thursday, 17 May 2018, 10:02 AM
 

Oколу организирањето на апсолвентската вечер на студентите од МИТ Универзитет – Скопје, се известуваат целиот наставен кадар и студенти – апсолвенти дека: 

Апсолвентската вечер ќе се одржи во петок, на ден 08.06.2018 во 20:00 во ресторанот Рагуза (Ragusa). Ќе присуствуваат апсолвентите и наставниот кадар од факултетите по архитектура, психологија и менаџмент. 

Доколку има заинтересирани за присуство на нашата апсолвентска вечер од останатите факултети (апсолвенти и наставен кадар) Ве известуваме дека цената за прославата изнесува 1000 денари кои треба да се уплатат на лице место. Влезот во ресторанот ќе биде со карти, кои во следниве денови ќе бидат поделени на сите поканети.

Со почит,

Организаторите на апсолвентската вечер

Лицa за контакт : 

Стефан Мијовски – 076/405-025

Моника Димитрова – 077/903-562