Новости и Соопштенија

Известување за подмирување на финансиските обврски кон МИТ Универзитет

 
 
Picture of Admin User
Известување за подмирување на финансиските обврски кон МИТ Универзитет
by Admin User - Tuesday, 10 April 2012, 1:02 PM
 
Почитувани,

Сите студенти кои ги немаат подмирено своите финансиски обврски кон МИТ Универзитет, истото треба да го сторат најдоцна до 12.04.2012 година (четврток). Студентите кои тоа нема да го сторат во наведениот рок ќе бидат санкционирани, со тоа што нема да им бидат признаени резултатите од првиот колоквиум.

Студентска служба
МИТ Универзитет