Новости и Соопштенија

Известување за студентите од трета година на Факултет за менаџмент

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентите од трета година на Факултет за менаџмент
by Admin User - Wednesday, 16 June 2010, 12:10 PM
 
Им се соопштува на студентите од трета година на Факултетот за менаџмент за следните промени во распоредот за јунската испитна сесија:
  • Менаџмент со иновации - понеделник, 21.06.2010г. од 10:00 часот
  • Менаџмент со ризик - понеделник, 21.06.2010г. од 11:00 часот
Проф. Илија Насов