Новости и Соопштенија

ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ - РАСПРЕДЕЛБА НА ПРОФЕСОРИ / РАСПОРЕД ЛЕТЕН СЕМЕСТАР

 
 
Picture of Елеонора А.
ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ - РАСПРЕДЕЛБА НА ПРОФЕСОРИ / РАСПОРЕД ЛЕТЕН СЕМЕСТАР
by Елеонора А. - Friday, 5 February 2021, 3:30 PM
 


Почитувани студенти,

Распоредот за летен семестар во академската 2020/2021 година на Економски факултет, можете да го погледнете *ОВДЕ

Распределбата на професори во кадемската 2020/2021 година на Економски факултет можете да ја погледнете  *ОВДЕ