Почитувани,
Ве покануваме да ни се придружите на еден од највкусните семинари во среда, 20.05.2015 година, со почеток во 12.00 часот, под наслов „КВАЛИТЕТНО ЖИВИНСКО МЕСО – ИЗБОР СО БРОЈНИ ПРЕДНОСТИ“ во Хотелот ТЦЦ Гранд Плаза, Бул. „ 8-ми Септември “ бр. 2/2, 1000 Скопје.
На семинарот ќе дознаете зошто треба да му се даде предност на живинското месо, зошто потрошувачката во споредба со другите видови на месо е во постојан пораст, како во Европа така и во светот.
Учеството на семинарот е бесплатно. За пријава или за дополнителни прашања обратете се кај асистент м-р Бојан Митровски, на e-mail: bojan.86@ hotmail.com. Поради ограничен број на учесници, пријавата за учество е задолжителна. Ги молиме сите заинтересирани да се пријават најдоцна до 19.05.2015 година.
Повеќе за проектот и активностите, можете да пронајдете на интернет страната: http://www.moenajmeso.mk.
Ве покануваме да ни се придружите на еден од највкусните семинари во среда, 20.05.2015 година, со почеток во 12.00 часот, под наслов „КВАЛИТЕТНО ЖИВИНСКО МЕСО – ИЗБОР СО БРОЈНИ ПРЕДНОСТИ“ во Хотелот ТЦЦ Гранд Плаза, Бул. „ 8-ми Септември “ бр. 2/2, 1000 Скопје.
На семинарот ќе дознаете зошто треба да му се даде предност на живинското месо, зошто потрошувачката во споредба со другите видови на месо е во постојан пораст, како во Европа така и во светот.
Учеството на семинарот е бесплатно. За пријава или за дополнителни прашања обратете се кај асистент м-р Бојан Митровски, на e-mail: bojan.86@ hotmail.com. Поради ограничен број на учесници, пријавата за учество е задолжителна. Ги молиме сите заинтересирани да се пријават најдоцна до 19.05.2015 година.
Повеќе за проектот и активностите, можете да пронајдете на интернет страната: http://www.moenajmeso.mk.