Новости и Соопштенија

Известување за семинар за студентите на Факутлет за менаџмент на еколошки ресурси

 
 
Picture of Admin User
Известување за семинар за студентите на Факутлет за менаџмент на еколошки ресурси
by Admin User - Monday, 18 May 2015, 2:28 PM
 
Почитувани,

Ве покануваме да ни се придружите на еден од највкусните семинари во среда, 20.05.2015 година, со почеток во 12.00 часот, под наслов „КВАЛИТЕТНО ЖИВИНСКО МЕСО – ИЗБОР СО БРОЈНИ ПРЕДНОСТИ“ во Хотелот ТЦЦ Гранд Плаза, Бул. „ 8-ми Септември “ бр. 2/2, 1000 Скопје.
На семинарот ќе дознаете зошто треба да му се даде предност на живинското месо, зошто потрошувачката во споредба со другите видови на месо е во постојан пораст, како во Европа така и во светот.

Учеството на семинарот е бесплатно. За пријава или за дополнителни прашања обратете се кај асистент м-р Бојан Митровски, на e-mail: bojan.86@ hotmail.com. Поради ограничен број на учесници, пријавата за учество е задолжителна. Ги молиме сите заинтересирани да се пријават најдоцна до 19.05.2015 година.

Повеќе за проектот и активностите, можете да пронајдете на интернет страната: http://www.moenajmeso.mk.