Новости и Соопштенија

Распоред на предавања за летен семестар 2021-2022 година на Економски факултет

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред на предавања за летен семестар 2021-2022 година на Економски факултет
by Драгица Трајковска - Monday, 21 February 2022, 4:41 PM
 

Почитувани студенти,


Во прилог е распоредот на предавања за летен семестар на Економски факултет.


Со почит,

МИТ Универзитет