Новости и Соопштенија

Известување за студентите од МИТ Факултет за безбедност и финансиска контрола

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентите од МИТ Факултет за безбедност и финансиска контрола
by Admin User - Tuesday, 15 February 2011, 12:28 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека испитот по предметот Вовед во криминалистичка психологија ќе се одржи во четврток, 17.02.2011 г., со почеток од 12:15 во Предавална 1.

Ви посакуваме успех,
МИТ Факултет за безбедност и финансиска контрола