Новости и Соопштенија

Распоред на испитите во декемвриската вонредна испитна сесија

 
 
Picture of Admin User
Распоред на испитите во декемвриската вонредна испитна сесија
by Admin User - Thursday, 22 December 2011, 9:52 AM
 
Почитувани студенти,

Распоредот за полагање на испитите во вонредната декемвриска сесија е следниот:
Ви посакуваме успешна сесија
МИТ Универзитет