Новости и Соопштенија

Известување за сите студенти

 
 
Picture of Admin User
Известување за сите студенти
by Admin User - Thursday, 28 November 2013, 10:39 AM
 
Почитувани,

Се повикуваат сите студенти кои немаат потпишано Договор за студирање, да се обратат во Студентската служба на МИТ Универзитет во најкраток можен рок за склучување на истиот.

Студентска служба
МИТ Универзитет