Новости и Соопштенија

Известување за промена во распоредот на часови

 
 
Picture of Admin User
Известување за промена во распоредот на часови
by Admin User - Wednesday, 4 March 2009, 11:10 AM
 
Почитувани студенти,

Во прилог на ова известување можете да ја најдете променетата верзија на распоредот на часови за II и IV семестар на Факултетот за компјутерски науки и технологии и за IV семестар - I група на Факултетот за менаџмент.
Часовите почнувајќи од понеделник, 09.03.2009, ќе се одвиваат според овој распоред.

Распоред за МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии

Распоред за МИТ Факултет за менаџмент - IV семестар (I група)

Наставниот кадар при МИТ Факултети