Новости и Соопштенија

Распоред за втора колоквиумска недела

 
 
Picture of Admin User
Распоред за втора колоквиумска недела
by Admin User - Friday, 27 May 2011, 12:50 PM
 
Почитувани студенти,

Распоредот за втората колоквиумска недела во летниот семестар од академската 2010/2011 година е следниот:
Ви посакуваме успешна колоквиумска недела
МИТ Универзитет