Новости и Соопштенија

Соопштение за студентите од втора година архитектура

 
 
Picture of Admin User
Соопштение за студентите од втора година архитектура
by Admin User - Wednesday, 20 April 2011, 11:56 AM
 
Почитувани студенти,

Наставата по предметот Станбени згради 2, наместо во четврток 21.04.2011г., ќе се одржи како блок час во еден од наредните термини.

Проф. д-р Александар Андовски