Новости и Соопштенија

Распоред на испити за септемвриска испитна сесија во академската 2017/2018 година

 
 
Picture of Admin User
Распоред на испити за септемвриска испитна сесија во академската 2017/2018 година
by Admin User - Friday, 31 August 2018, 11:49 AM
 
Почитувани,

Распоредот за септемвриска испитна сесија во академската 2017/2018 година е следниот:
За подетални информации Ве молиме контактирајте ги предметните наставници.
Ви посакуваме успешна сесија!