Новости и Соопштенија

Потпис или оцена од проф. д-р Биљана Перчинкова

 
 
Picture of Admin User
Потпис или оцена од проф. д-р Биљана Перчинкова
by Admin User - Monday, 12 October 2009, 1:43 PM
 
Се замолуваат сите студенти кои треба да земат потпис или оцена од проф. д-р Биљана Перчинкова да се јават на студентски прашања во вторник на 13.10.2009 година од 9.00 до 18.00 часот.

Со почит,
Студентска служба