Новости и Соопштенија

Известување за одржување предавање на Факултетот за менаџмент на туризам

 
 
Picture of Admin User
Известување за одржување предавање на Факултетот за менаџмент на туризам
by Admin User - Thursday, 19 December 2013, 2:53 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека на ден 24.12.2013 година, вторник, со почеток во 12.00 часот во Амфитеатар 1 на МИТ Универзитет, ќе се одржи предавање за сите запишани студентите на Факултетот за менаџмент на туризам, како и за сите останати заинтересирани студенти.

Предавањето ќе го одржи м-р Марија Садиќ на тема „Улогата на медиумите во промовирањето на туризмот“

Деканатот на Факултетот за менаџмент на туризам